Crni petao

O nama

Pivnica-restoran Crni petao otvorena je 2019. godine sa jednim ciljem – da postane omiljeni kutak svih istinskih ljubitelja piva. Ideja oko koje smo se okupili je misija da svim poštovaocima piva pružimo savršeno mesto za uživanje u jednom od najpopularnijih pića na svetu. Naša pivnica je jedno od onih mesta u koje se zaljubite na prvi pogled i kojima se uvek iznova i rado vraćate. Crni petao se prostire na preko 400 kvadratnih metara i idealno je mesto za opuštanje i relaksaciju u bilo kojem delu dana. To je jedno od onih mesta na kojima ćete uvek provoditi kvalitetno vreme u izvrsnom ambijentu okruženi vama dragim ljudima.

Naša kolekcija piva broji preko 60 najrazličitijih vrsta ovog napitka proivedenih u raznim državama. Njihove etikete dolaze iz Srbije, Crne Gore, Belgije, Nemačke, Češke, Velike Britanije, Holandije i Španije. Raj za pivopije! Čak i za one najizbirljivije možemo da tvrdimo da ćemo naći pivo koje je baš po njihovom ukusu. A ako ima onih koje pivo ne vole (a mi još uvek takve nismo upoznali) Crni petao je idealno mesto za stvaranje ljubavi prema omiljenom hladnom napitku.

Kolektiv Crnog petla čini zajednica od čak preko 30 zaposlenih. Naš uigrani tim pobrinuće se za to vaš ugođaj u našoj pivnici bude kompletan, a naši vrsni kuvari zaslužni su za spremanje najslasnije hrane koja u simbiozi sa dobrim pivom čini našu dobitnu kombinaciju. Crni petak je vaše omiljeno mesto na kojem ćete provesti dan sa dragim ljudima ili uživati u gledanju velikih utakmica i navijati za vaš omiljeni tim. A onda kada padne mrak, večernji časovi u Crnom petlu su rezervisani za sjajne live svirke i dobru muziku. Dopustite da budemo vaše omiljeno mesto za zabavu i da stvaramo uspomene koje zaista vrede.

Dobra hrana, hladno pivo i sjajna muzika – to je naša definicija za sreću!

Svakog dana tu smo za vas i spremno čekamo na vaš dolazak. Posetite nas u Ustaničkoj 170V/L9!

7

dana u nedelji za vas!

10

i više vrsta piva

20

i više različitih specijaliteta

400

kvadratnih metara