Crni petao

O nama

Pivnica-restoran Crni petao otvorena je 2019. godine sa jednim ciljem – da postane omiljeni kutak svih istinskih ljubitelja dobre hrane i pića. Ideja oko koje smo se okupili je misija da svim poštovaocima bogate internacionalne kuhinje pružimo savršeno mesto za uživanje. Naš restoran je jedno od onih mesta u koje se zaljubite na prvi pogled i kojima se uvek iznova i rado vraćate.

Crni petao se prostire na preko 400 kvadratnih metara i idealno je mesto za opuštanje i relaksaciju u bilo kojem delu dana. Počev od ukusnog doručka, kog služimo svakog dana od 9h, pa sve do večernjih časova ispunjenih muzikom i dobrom energijom kada se nakon napornog dana možete opustiti uz omiljeno piće.

Kako bismo se još više prilagodili vašim potrebama Crni petao pruža i usluge dostave hrane svakoga dana od 9h do 22h. Crni petao je tu da pruži harmonični spoj ukusne hrane i najboljih vina. U prijatnom ambijentu našeg restorana možete uživati u preko više od 20 specijaliteta iz različitih delova sveta. Naš jelovnik raspolaže širokim asortimanom najraznovrsnijih jela, od sočnih burgera i stejkova, preko rolovane teletine i junećih rebarca, pa sve do vitaminske i pikantne biftek salate. Pažljivo birane namirnice i usavršene metode pripreme hrane, kao i iskusno osoblje tu su kako bi vaš boravak učinili nezaboravnim.

Kolektiv Crnog petla čini zajednica od čak preko 30 zaposlenih. Naš uigrani tim pobrinuće se za to vaš ugođaj u našem restoranu bude kompletan. Crni petao je vaše omiljeno mesto na kojem ćete provesti dan sa dragim ljudima ili uživati u gledanju velikih utakmica i navijati za vaš omiljeni tim. A onda kada padne mrak, večernji časovi u Crnom petlu su rezervisani za sjajne live svirke i dobar provod.

Ovo je idealno mesto za rođendane, veridbe, devojačke i momačke večeri kao i korporativne proslave.

Dopustite da budemo vaše omiljeno mesto za zabavu i da stvaramo uspomene koje zaista vrede. Dobra hrana, omiljeno piće i sjajna muzika – to je naša definicija za sreću! Svakog dana tu smo za vas i spremno čekamo na vaš dolazak. Posetite nas u Ustaničkoj 170V/L9!

7

dana u nedelji za vas!

10

i više vrsta piva

20

i više različitih specijaliteta

400

kvadratnih metara