Crni petao

Trudimo se da organizujemo najbolje svirke u Beogradu

Toliko je beogradskih mesta koja se mogu posetiti i na istim se sjajno zabaviti. Odluka je na vama. Stvar je u tome da li se preferiraju klubovi ili restorani, ali svakako izbor je veliki. Ono što je karakteristično jeste da raste broj omladine i mladih koji upravo posećuju restorane, a izlazak u klubove menja se izlascima u restorane. Mi smo prepoznali taj potencijal i razvijali se u pravcu zadovoljavanja želja gostiju svake starosne dobi, jer organizujemo sjajne svirke u Beogradu, tako da pružamo vikend izlaske za svačiju dušu. 

Trudimo se da organizujemo najbolje svirke u Beogradu


Ako vas zanimaju svirke, kod nas se svakog vikenda organizuju i to u lepom ambijentu, uz kvalitetnu i raznovrsnu hranu i piće što sveukupno ostavlja pozitivan utisak, kako kažu neki od naših gostiju. Stoga, ako ste ljubitelj dobre hrane i provoda, pozivamo vas da posetite naš restoran Crni petao, smešten u Ustaničkoj, 170V.  

Raznovrstan muzički program

Naš restoran sa tradicijom organizuje žive svirke u Beogradu - evergrinove domaćih i stranih izvođača, pa je muzika prilagođena svačijem ukusu. Zbog značajne posete u poslednjim godinama, vrlo često organizujemo svirke. U našem restoranu „Crni petao“ svakog vikenda se smenjuju bendovi i baš u takvim večerima traži se stolica više. Pravimo razliku između muzike koja se sluša u klubovima i muzike koja se izvodi u restoranima, tako da ćete u našem restoranu čuti upravo ono što ste želeli. Sve je stvar ukusa i afiniteta, ali i dogovora sa vama i vašim društvom. 

Proslave rođendana, matura, diploma...

Idealan način da proslavite završetak školovanja, veridbu, rođendan ili neki drugi jubilej, jeste poseta restorana, uz dobru hranu i živu svirku. Beograd može ponuditi najveći broj restorana i kafana u regionu, izbor je na vama, ali poželjno je birati one objekte u kojima će vam biti ugodno. Pre svega se misli da je hrana dobra i kvalitetna, ambijent prijatan i muzika zadovoljavajuća. Obično se proslave obavljaju godinama u istim restoranima, ne zbog tradicije, već zbog proverenog kvaliteta. 

Možda vas zanima tekst na temu najbolji porodicni restorani u Beogradu?

Rezervišite sto pre početka žive svirke u Beogradu   

Ukoliko se odlučite da izađete u provod tokom vikenda u naš restoran, poželjno je da par dana ranije uradite rezervaciju. Na taj način eliminisaćete neprijatnosti prilikom traženja mesta. Moći ćete da na vreme da izaberete vaš kutak za uživanje. Sama rezervacija stola se ne naplaćuje, a prilikom ove situacije dobićete vaš broj, koji pri dolasku treba pokazati konobaru. 

Odabir menija 

Kao i sa rezervacijom za živu svirku unapred, ranije možete zakazati i meni za večeru. Treba napomenuti da se može rezervisati sto smo sa konzumiranjem pića bez hrane. Ukoliko gost zahteva hranu, uz pomoć konobara može izabrati željeni meni. Za proslave koje podrazumevaju boravak više od pet osoba poželjno je ranije pozvati i zakazati večeru. Tada se definišu količine i cena, a obe strane se usaglašavavaju sa istim. 

Saznajte gde na ručak u Beogradu?

Preporuka mladima gde da slušaju uživo svirke u Beogradu

Savet za sve mlade bio bi, da bar jednom posete restorane sa tradicionalnim živim svirkama tokom vikenda, jer je provod zagarantovan. Na taj način uzivaćete u svakom segmentu izlaska. Počev od ambijenta, preko hrane i pića do dobrog provoda uz muziku. Poželjno je birati restorane gde su provereno dobre svirke u Beogradu, a naši stalni gosti kažu da zadovoljavamo ovaj segment. Stoga vas pozivamo da još jednom da posetite Crni petao, i tako odlučite da li je ovoj ambijent kog želite ponovo posetiti. 

Čekamo vas.