Crni petao

Gde na ručak u Beogradu?

Bez obzira da li je to poslovni ili opušteni ručak nakon posla sa prijateljima, porodicom ili devojkom/dečkom, istraživanja govore da svako od nas voli barem jednom nedeljno da da sebi oduška i ode na ručak ili večeru u restoran.

Gde na ručak u Beogradu?


Da li volite da povremeno počastite sebe i svoje najmilije ručkom u restoranu? Mi Balkanci smo poznati po tome da volimo druženje u kafićima i restoranima, a takođe i mnogi turisti dolaze u Beograd baš zbog bogate ugostiteljske ponude zbog koje je naš glavni grad poznat širom sveta.

Bez obzira da li je to poslovni ili opušteni ručak nakon posla sa prijateljima, porodicom ili devojkom/dečkom, istraživanja govore da svako od nas voli barem jednom nedeljno da da sebi oduška i ode na ručak ili večeru u restoran.

Pivnica restoran Crni Petao vam je na raspolaganju u Ustaničkoj 170v svakog dana od 09h do 00h.

Možda vas zanima i gde na večeru u Beogradu?


POSLOVNI RUČAK U BEOGRADU


Znate li gde se najbolje sklapaju poslovi i dogovori? Pa naravno, u restoranu uz koju čašicu opuštanja i punog stomaka. 

Osobe koje se bave raznim biznisima i poslovima koji zahtevaju svakodnevne sastanke, neretko sastanke oragnizuju u restoranima. Razlozi zbog kojih se poslovni sastanci zakazuju u restoranima su ili obaveze u gradu zbog kojih nemaju vremena da se vrate u kacelariju, a jako često i s namerom kako bi promenili sredinu i iz kancelarije otišli na neko malo opuštenije mesto.

Ukoliko se vaša kancelarija nalazi na Konjarniku, ili su vas obaveze dovele u ovaj kraj, možete poslovni ručak i sastanak zakazati u našem prijatnom ambijentu. Pored enterijera koji će zadiviti svakog vašeg saradnika koji prvi put dolazi u naš lokal, ljubazno i profesionalno osoblje će pružiti kvalitetnu uslugu, tako da ćete ga oduševiti dobrim izborom restorana, time ćete dosta olakšati pregovore.


NEDELJNI RUČAK SA PORODICOM ILI PARTNEROM


Ali ne mora ručak uvek biti poslovni, ukoliko vam radno vreme i obaveze dozvoljavaju možete nakon posla organizovati druženje sa prijateljima, porodicom ili partnerom kako bi odmorili mozak nakon napornog dana.

Poznato je da nedeljom volimo da odmaramo, pogotovu u svom domu sa porodicom. Rutine i događaji koji se svake nedelje ponavljaju mogu dosaditi, zato savetujemo da bar jednom u nekoliko nedelja nedeljni porodični ručak zakažete u restoranu. Sigurno da će vam prijati i da će dodatno podići raspoloženje.

Luksuzan prostor, udobne garniture, kvalitetna i zanimljiva ponuda hrane sigurno će vam omogućiti prijatno nedeljno popodne u našoj pivnici.


Možda vas zanimaju i zdrave obrok salate?


PREPORUKA SPECIJALITETA ZA RUČAK


Pored samog ambijenta, koji svakog gosta pri prvom dolasku ostavi bez daha, najponosniji smo na jelovnik i ponudu hrane koju ne možete pronaći u svakom lokalu u Beogradu.

Ponuda klope koja je namenjena za jači obrok poput ručka je zaista velika, tako da svako može pronaći nešto po svom ukusu. Posebno želimo da istaknemo biftek obroke pripremljene na više načina, a tu su svakako i drugi specijaliteti od različitih vrsta mesa: svinjskog, jagnjećeg, pilećeg, ribljeg.

Na iznenađenje mnogih, u jelovniku našla su se i kuvana jela koja pripremamo svakodnevno u ograničenim količinama, a možete birati između pasulja, svadbarskog kupusa ili punjenih paprika.

Savetujemo da pogledate našu kompletnu ponudu iz kuhinje i pre nego što dođete u Crni Petao istražite ponudu i odlučite šta će se naći za vašim stolom pri sledećoj poseti.


DOSTAVA HRANE U BEOGRADU


Ako želite svoje poslovne saradnike da iznenadite klopom u kancelariji, jer zbog obaveza ipak ne možete doći u restoran, ili želite da nedeljni ručak provedete kod kuće ali nemate snage za pripremu hrane, na raspolaganju vam je naša svakodnevna dostava hrane.

Omogućili smo vam da uživate u našim specijalitetima i kod kuće, dostava se vrši svakog radnog dana od 09h do 00h i vikendom od 09h do 02h. Hranu poručite telefonom ili online putem našeg sajta.

Dostava je moguća na sledećim teritorijama grada Beograda: Voždovac, Dorćol, Vračar, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo.