Crni petao

Restoran za porodični ručak u Beogradu

Crni Petao je idealan restoran za porodični ručak, lokal koji će vam pružiti kvalitetan obrok, moderan ambijent i dobru uslugu.

Restoran za porodični ručak u Beogradu


Koliko često praktikujete porodična okupljanja u restoranu? Poznato je da smo narod koji često traži neki razlog za okupljanje i uživanje sa najmilijima, a u mnogim porodicama postoje i tradicionalna nedeljna okupljanja.

U nekim situacijama članovi koji se najbolje snalaze u kuhinji pripreme ručak u kućnoj varijanti, a sve češće se ta okupljanja organizuju u restoranima. Crni Petao je najbolji porodicni restoran u Beogradu, koji će vam pružiti kvalitetan obrok, moderan ambijent i dobru uslugu.

Zašto izabrati naš restoran za ručak sa porodicom

Koji su vaši kriterijumi prilikom izbora restorana za porodični ručak? Da li su to širok izbor različitih vrsta jela, moderan i udoban enterijer, osoblje koje zna svoj posao? Upravo su to kriterijumi kojima smo se vodili kada smo 2019. otvorili restoran.

Prilikom ulaska u neki restoran prvi utisak ostavlja enterijer. Možemo se pohvaliti moderno opremljenim objektom, koji ima svoj stil i svakog oduševi već na prvi pogled. Mnogo pažnje posvetili smo detaljima koji na kraju kod mnogih odluče koji im je najbolji porodicni restoran u Beogradu. 

Možda vas zanima i dimljena butkica.

A kako bi se potpuno opustili vodili smo računa da prostor ispunimo udobnim stolicama i garniturama. Prostor, veličine preko 400 kvadratnih metara, smo organizovali tako da svako može pronaći kutak koji mu odgovara. Imamo manje i veće stolove za ručavanje sa tapaciranim stolicama, ali i garniturama. Bez obzira na broj ljudi, stolove možemo spojiti, tako da svi budete na okupu. A tu su i barske stolice uz šank, za istinske ljubitelje pivnica i barova.

Ipak, najviše truda i vremena posvetili smo delegiranju osoblja, a danas naš tim čini oko 30 zaposlenih. Odabrana ekipa kuvara, konobara i barmena koji svakodnevno daju svoj maksimum da svaki gost iz lokala izađe bez ikakvih primedbi. Smatramo da bez obzira kako objekat izgleda, gosti će uvek dolaziti ako je usluga kvalitetna, a osoblje prijatno i uslužno.

Možda vas zanima i tekst na temu devojačko veče?

Internacionalna kuhinja - specijaliteti iz različitih delova sveta

Kako bi bili potpuno zadovoljni, izlazak se mora upotpuniti ukusnom hranom. Restoran Crni Petao nije klasičan kao i većina u Beogradu, naš jelovnik je sačinjen od obroka koje ne možete probati u svakom objektu.

Obroci po kojima smo poznati i koje uvek posebno ističemo su iz selekcije premijum mesa iz peći na ćumur. Nudimo vam izbor od 6 različitih obroka sa stejkom ili biftekom. Kako je poznato da smo nacija koja obožava meso, naš jelovnik upotpunili smo i sa većim izborom obroka od različitog mesa: svinjskog, jagnjećeg, pilećeg, ribljeg.

Mislili smo i na ljubitelje domaće kuhinje, u jelovniku su se našla i kuvana jela koja pripremamo svakodnevno u ograničenim količinama, a možete birati između pasulja, svadbarskog kupusa ili punjenih paprika.

Dostava kompletne ponude svakog dana na vašu adresu

Mislili smo na sve. Kada niste u mogućnosti da nas posetite ili želite da ovog puta organizujete druženje u kućnom ambijentu, naša hrana se može naći na vašem stolu. Naša dostava hrane radi svakog dana u toku celog radnog vremena restorana, a možete poručiti bilo koji obrok iz našeg jelovnika. Poručivanje se vrši telefonskim pozivom ili online putem našeg sajta. Ukoliko se odlučite za online dostavu, na sajtu se u donjem delu nalazi dugme “DOSTAVA PORUČI ODMAH”, kada kliknete na njega otvoriće vam se prozorčić sa kompletnom ponudom našeg jelovnika. 

Izaberite obroke (možete napisati napomenu i označiti količinu tog obroka), popunite podatke za dostavu i to je to. Na ekranu ćete u svakom trenutku videti ukupnu cenu obroka, a kada unesete adresu na koju će se dostaviti klopa, videćete ukupnu sumu za naplatu.

Najbolji porodicni restorani u Beogradu: i Crni Petao, između ostalih - mesto za sve vrste okupljanja i proslava

Otvoreni smo za sve vrste dogovora i organizaciju većih i manjih porodičnih okupljanja i proslava. Kao što smo već napomenuli, kada niste u situaciji da nas posetite, a želite pojesti nešto iz našeg jelovnika, tu je naša dostava.

Dodatna prednost je lokacija restorana. Nalazimo se u ulici Ustanička 170V, na Konjarniku. U neposrednoj blizini je autoput, što dodatno olakšava put do nas.