Crni petao

Dostava hrane pojednostavljuje život modernom čoveku

Narucivanje hrane, kao i dostave restorana porasle su za preko 20% u poslednjih pet godina. Neke prognoze ukazuju na činjenicu da će oko 40% od ukupne prodaje restorana biti dostava hrane. Beograd je grad koji nudi pregršt kulinarskih usluga i online poručivanje je iz godine u godinu u svakodnevnom porastu. 

Dostava hrane pojednostavljuje život modernom čoveku


Uspon dostave hrane

Nakon promena koje su se desile u poslovanju sa dostavom hrane, više od polovine svih porudžbina kupaca se isporučuje direktno iz aplikacija ili veb lokacije koju nudi restoran. Voždovac je jedna od opština Beograda koja je vrlo ažurna kada je online poručivanje u pitanju. Najpopularnija hrana koja se dostavlja na adresu jesu: roštilj, burgeri i brza hrana. Dostava u nekim restoranima se vrši i preko nezavisnih platformi. Beograd se svrstao u gradove gde je pozitivan saldo od kada je online porucivanje hrane uzelo maha. Iako je vrlo popularno svakako da je tradicionalni odlazak u restoran i dalje popularan. Mnogi i dalje preferiraju tu atmosferu gde vam je pružen ugođaj dobre hrane i muzike uz prijatne konobare koji vam pomažu. Ukoliko vam je potrebna pomoć dok birate jelo ili piće nedvosmisleno vam je najbolja opcija restoran. Voždovac je u tom slučaju vrlo konkurentan drugim opštinama sa svojom ponudom. 

Crni petao vam dostavlja hranu na željenu kućnu adresu. Za više informacije posetite našu stranicu dostava hrane.

Dostava hrane je sjajna opcija u svakodnevnom životu

Deo razloga za rast onlajn naručivanja i dostave hrane je promena poslovnog modela koji u ovo moderno doba nudi gotovo svaki restoran. Voždovac ovo nedvosmisleno čini konkurentnim delom grada u kojem se beleži sve veći rast dostava rostilja. Klijente sada privlače restorani koji kao dodatnu pogodnost imaju i dostavu hrane jer je činjenica da imate više izbora svakako je benefit. U zavisnosti od raspoloženja možete otići do restorana ili poručiti vašu omiljenu hranu da vam se donese na adresu. Bilo da volite meso, čorbe, dezerta ili vam je ipak opcija brza hrana, dostava je moguća za sve što poželite da jedete, bilo da želite da vam se pruži na adresi vašeg kuće ili možda posla. 

Sve je veća prednost toga da možete sa telefona, tableta, računara poručiti hranu i da vam se isporuči na kućni prag i da ne morate da razmišljate da li napolju pada kiša, da li je hladno ili vruće. Dostava hrane, Beograd stavlja na visoko mesto kada su ažurnost i funkcionalnost u pitanju, jer uvek dobijete informaciju za koliko vam stiže porudžbina i to neretko bude jako kratak rok čekanja. Dodaćemo ovde i malo statistike, više od 70% onlajn porudžbina i usluga dostave na kućnu adresu čine kupci starosti između 21 i 36 godina.

Možda vas zanima i dorucak sa jajima?

Dostava hrane je omiljena kod omladine

Rast onlajn naručivanja i dostave hrane u velikoj meri se može pripisati kulturi digitalnog doba modernog čoveka. Većinu svojih proizvoda kupci naručuju na mreži i čekaju na isporuku. Restorani uviđaju evoluciju i prilagođavaju se tržištu. Sve je više inovacija stoga se hrana može poručiti i preko pametnog sata ili virtuelnog pomoćnika.

Online poručivanje omiljene hrane je sve popularnije

Nastavak rasta onlajn naručivanja i dostave hrane znači poboljšanu isporuku. Kupci mogu da naruče hranu koju žele online i da je isporuče na lokaciju koju sami odaberu. Restorani postaju sve kreativniji u izboru usluga i onoga što nude svojim klijentima. Svakako se možemo složiti da restorane ne gube na svom značaju, uvek je predivno otići u restoran i poručiti  omiljeno jelo, a  ukoliko ste sprečeni da posetite restoran koji volite uvek je tu neizostavna dostava hrane. 

Možda vas i zanima tekst gde za momačko veče?