Crni petao

DORUČAK SA JAJIMA - IDEJE ZA ZDRAV DORUČAK U RESTORANU

Ako želite da pojedete zdrav doručak u Beogradu, pročitajte naše predloge.

DORUČAK SA JAJIMA - IDEJE ZA ZDRAV DORUČAK U RESTORANU


Većina ljudi u restoran dolazi bez ideje šta bi pojeli u tom trenutku, dosta su neodlučni i potrebno je više vremena da izaberu nešto iz ponude. Mi želimo da vam damo ideju za veoma lep i zdrav doručak, koji je uvek dobar izbor u svakom smislu. Ako želite da pojedete zdrav doručak u Beogradu, pročitajte naše predloge.

Jaja su jako zdrava i mogu se pripremiti na različite načine i zato se koriste u velikim količinama, a često su preporuka gotovo svih nutricionista za savršen i zdrav doručak. U našem meniju nalazi se doručak sa jajima koji pripremamo na nekoliko specijalnih načina, a ovim tekstom želimo da ih bolje predstavimo kako bi sledeći put na doručak u “Crni Petao” došli spremni.

Možda vas zanima i kobasica sa sirom?

Doručak sa jajima pripremljen na poseban način


Kakav bi to doručak bio bez jaja? Jednostavno tako su nas naše bake i majke naučile odmalena, jer to je najjeftinija namirnica od koje se može pripremiti lep i zdrav obrok. Zato i u našem jelovniku možete pronaći doručak sa jajima na više načina pripreme i sa raznim prilozima.

Pored samog kvaliteta naši kuvari se brinu da i obroci izgledaju lepo na oko, ne mislimo na način pripreme jaja “na oko” već da budu instagramični i da prosto ne možete odoleti a da ga ne slikate i pohvalite se pratiocima na društvenim mrežama.

Bez obzira da li vodite računa o ishrani ili vam je potreban kaloričniji obrok pred naporan dan, možete izabrati neki od obroka sa jajima:

  • Proteinski doručak: Omlet od belanaca sa grilovanom piletinom, zapečenom mocarelom, serviran sa rukolom i tost hlebom.
  • Francuska kajgana: Kajgana na puteru servirana sa pršutom,sirom,salatom i brusketima
  • Rolovani omlet: Omlet rolovan sa tortiljom,sirom,povrćem i šunkom,serviran sa pomfritom
  • Farmerski doručak: Jaja na oko servirana sa pančetom,kobasicom,pohovanim sirom,gril.paradjzom crvenim pasuljem i tost hlebom.

Da ne zaboravimo i specijlnu ponudu za dvoje, koja sadrži: rolovani omlet, pohovanu papriku punjenu sirom, kobasicu, ajvar, sir, pomfrit i tost hleb. Sve je sveže, domaće i ukusno verujte nam na reč.

Možda vas zanimaju i zdrave obrok salate?

Zašto je doručak sa jajima najčešći izbor?


Ovo se odnosi i kada pripremamo doručak kod kuće, ali i pri izboru obroka u restoranu. Da, jaja su jako ukusna, uz njih možemo dodati bilo koji prilog i namaz, a ono što je presudno je svakako brzina pripreme.

Jutro je obično period kada nemamo previše vremena. Kada imamo slobodan dan želimo da što pre doručkujemo i iskoristimo dan na što bolji način, a kada je dan radni potreban nam je obrok u pauzi koji je zdrav a priprema se brzo.

Proteinski ili farmerski doručak, francuska kajgana ili rolovani omlet, bilo koji od ovih obroka da izaberete imaćete savršen početak dana, a ujedno je dobra podloga za neki uspešan poslovni sastanak, zašto da ne. Uz pun stomak i jutarnju kaficu poslovi se sklapaju sami od sebe.


Doručak iz restorana u svom krevetu?


Imate slobodan dan, rešili ste da ga provedete sa svojim partnerom, a u frižideru nemate trenutno sve namirnice ili jednostavno ne želite da se opterećujete pripremom. Uz to, niste u fazonu spremanja za restoran, a gladni ste. Šta raditi u takvim situacijam?

Tada najčešće zamišljate neki lep doručak sa jajima pripremljen kao u restoranu u svom krevetu, a to je ostvarivo uz našu dostavu. Svaki obrok iz naše ponude možete poručiti online preko našeg sajta, a naša dostava hrane pokriva veći deo starog dela Beograda (Savski Venac, Vračar, Dorćol, Karaburma, Zvezdara, Voždovac).

Možda vas zanima i dimljena butkica.


Doručak u pivnici Crni Petao


Nadamo se da smo vam pomogli pri izboru doručka, da ćete u naš lokal doći već pripremljeni, tako da ne gubite vreme razmišljajući koji obrok da izaberete, već da svoju pauzu na poslu ili poslovni sastanak iskoristite na najbolji način.