Crni petao

Gde za momačko veče - kako odabrati savršeni ambijent?

Momačke i devojačke večeri postale su nezaobilazna tradicija, naročito kod mladih budućih bračnih parova. Iz zapadnih zemalja ovaj običaj na početku je stidljivo počeo da se praktikuje kod nas, a nakon nekoliko godina postao je pravi trend. Tokom ove večeri mlada i mladoženja provode vreme odvojeno, svako sa svojim prijateljima, mada se često dešava da se ove dve grupe spoje i nastane jedna velika žurka. 

Gde za momačko veče - kako odabrati savršeni ambijent?


Gde za momačko veče? Ideje variraju od ludog noćnog provoda do večere u nekom od ekskluzivnih restorana. Neretko se dešava da prijatelji budućeg mladoženje otputuju na neku vikend destinaciju ili iznajme smeštaj za celo društvo na nekoj od atraktivnih lokacija u našoj zemlji. Ovako naročita organizacija zavisiće od obaveza budućih supružnika i termina kada se celo društvo može okupiti, pa je mnogo jednostavnije društvo okupiti jedne večeri. 

Gde za momačko veče (ideje) - kvalitetno vreme provedeno sa prijateljima

Jedna od najpopularnijih tema momačkih večeri jeste gastronomija. Sve više momaka odlučuje se da veče pred veliki dan provede sa svojim prijateljima uz najkvalitetniju hranu i piće. U ovom slučaju, društvo će se okupiti u restoranu ili baru koji imaju izuzetnu kolekciju ekskluzivnog pića, poput viskija ili vina. Ideje za momačko veče koje podrazumevaju degustaciju viskija su ipak malo popularnije, pa sve više restorana prilagođava svoju ponudu upravo ovakvim događajima. Tako će veselo društvo imati priliku da proba najrazličitije vrste viskija, skoča i japanskih pirinčanih viskija, a uz kvalitettno piće mogu uživati u prefinjenim ukusima domaće i inostrane kuhinje. 

Možda vas zanima i kako organizovati devojačko veče?

Degustacija viskija biće naročito nezaboravna u odgovarajućem ambijentu, pa se za momačke večeri rado biraju restorani i barovi uređeni u industrijskom stilu. Degustacija vina je još jedna opcija za prave hedoniste. Za momačko veče dobro je izabrati vinariju sa bogatom ponudom i dobrom hranom koja će upotpuniti doživljaj. Naravno, neizostavni deo celog iskustva ovog posebnog momačkog provoda jeste i muzika, pa se za momačke večeri biraju lokali sa živom svirkom i tradicijom dobre zabave.

Možda vas zanimaju i korporativne proslave?

Sočna i ukusna hrana je uvek dobrodošla

Gde za momačko veče je pitanje koje zanima mnoge momke koji će uskoro ući u brak. Te je stoga bitno izabrati sjajno mesto radi zagrantovanog provoda, jer ko zna kada ćete imati opet vremena za sebe i svoje drugare kada se oženite. Ideje koje podrazumevaju ukusne zalogaje i pomalo eksperimentisanja stiču sve veću popularnost, naročito među mladim ljudima željnim novih iskustava. Samim tim, ovo je idealan način da budući mladoženja priredi svom društvu malo drugačiji provod. Momačko veče u restoranu sa karakterističnim specijalitetima može biti zaista nezaboravan doživljaj. Kada su u pitanju kulinarske đakonije, društvo sa momačke večeri najčešće će biti rapoloženo za dobre burgere

Jedno od najpopularnijih jela na svetu može biti u svojoj klasičnoj varijanti ili u nekim egzotičnijim oblicima. Naime, osim junetine, slanine i karakterističnog sosa, sastojci burgera mogu biti i neke nesvakidašnje slane, pa čak i slatke namernice. Burgeri odlično idu uz dobro piće i dugu noć, a u zavisnosti od želja momaka, mogu biti servirani i kao ketering u obliku zalogajčića. Ako vas zanima gde za momačko veče i bez obzira na koji izbor će na kraju pobediti, najbolje ideje za momačko veče su one koje uključuju prave prijatelje, drage ljude, mnogo smeha i posebne uspomene. 

Posetite naš restoran Crni petao za nezaboravne uspomene.