Crni petao

Gde na doručak u Beogradu?

U jutru je magija. Iako mnogima tako ne deluje, jutro je vreme kada imamo najviše snage, kada smo najodmorniji i kada je energija oko nas najčistija. Znate kako se kaže - "po jutru se dan poznaje". I zaista jeste tako. Način na koji ćete isplanirati vaš dan zavisi od jutra.

Gde na doručak u Beogradu?


Kasnim ustajanjem i preskakanjem obroka, vi zapravo smanjujete sebi vreme za niz korisnih stvari, koje vam mogu doneti veliko zadovoljstvo. Lenjost je najlakša, a probuditi u sebi želju najteža, ali najlepša stvar. Kako bi vaš dan bio idealan ili baš približno dobar, treba ga započeti dobrim doručkom. 

Zašto je važno doručkovati pre posla?

Način života u Beogradu, prihvatljiv je samo onima koji su Beograd kao takav i prihvatili i koji ga vole svim svojim bićem. Ne može se svako snaći ovde, niti to želi. Beograd je dinamičan grad, mesto gde svi jure, gde niko nema vremena da čeka i gde se retko kada uspori. Tempo je sinonim za Beograd. Međitim, ako ne naučimo da usporimo i da nađemo zajednički jezik sa tim tempom, Beograd će nas brzo iscrpeti i pregaziti. Treba početi od malih, a zapravo jako velikih stvari, kao što je vreme za obroke. Vreme za dobar doručak u Beogradu. Pre posla valja doručkovati zbog energije, koju će vam taj obrok doneti. Vaš metabolizam biće ubrzan i bićete sigurno zdraviji, jer imati tri redovna, a iole zdrava obroka tokom dana je pola zdravlja. Ne morate odvajati vreme na poslu da biste doručkovali, ne morate jesti za računarom, ne morate jesti između sastanaka. Ukradite taj mir samo za sebe. U tišini jutra naručite najbolji doručak u Beogradu, ostanite sami sa sobom, uživajte u svakom zalogaju i tako se psihički i fizički priremite za dan. Videćete koliko će vam bolje biti u svakom smislu - od raspoloženja do produktivnosti. 

Možda vas zanima i dorucak sa jajima?

Kako organizovati svoje vreme i doručkovati odmah po ustajanju? 

Za svaku naviku potrebno je vreme. Neće to doći samo od sebe, niti će se desiti da se jednog jutra probudite i kažete sebi: "Od danas doručkujem pre posla". Napravite sistem. Krenite da ležete ranije uveče. I uveče već smislite šta biste ujutru mogli da jedete ili gde možete da svratite na dobar doručak u Beogradu. Obucite se, spremite se i krenite ranije. Izdvojte vreme za sebe, svoje potrebe i za najbolja mesta za doručak u Beogradu. Obucite se lepo, stavite vaš omiljeni parfem ili ruž. Ugodite sebi. Nekada bi bilo intresantno i da spremite sami doručak, a nekada je potrebno i da se osećate galantno, te na taj doručak i treba otići. 

Poslovni doručak - da ili ne? 

Poslovni doručak je nešto najbolje što možete da priredite vašim poslovnim partnerima. Poslovni ručak je naravno ono što svi očekuju i vrlo često se tako i organizujemo. Međutim, u očima vaših klijenata i poslovnih partnera izgledaćete sasvim drugačije, posebno u očima onih kojima je doručak jako bitan obrok tokom dana. Procenite ih dobro i ako vidite da je njihov omiljeni obrok doručak onda ih morate povesti na najbolji doručak u Beogradu. Pokažite im da cenite njihovo jutro, vreme, njihove navike i želje. Ujutru, čak i pre 9 svi smo raspoloženiji, još uvek nisu stigle sve obaveze, još uvek nam ne zvone telefoni, još uvek Inbox nije prepun mail-ovima. Zato, iskoristite energiju i magiju jutra, uz dobar doručak u nekom beogradskom restoranu, iskoristite mir jutra i svu fokusiranost i pažnju poslovnih partnera, kako biste postigli dogovor koji vam je jako važan. Sve ovo može da bude jako dobra taktika. Probajte i uverite se sami. 

Možda vas zanima tekst na temu najbolji porodicni restorani u Beogradu?

Dejt na najboljem mestu za doručak? 

Pored poslovnih, nikako ne smemo da zaboravimo i na one malo spontanije prilike. Prvi put na dejtu sa nekim. Očekuje se da će to biti uveče. Međutim, treba malo drugčije "igrati". Posebno u današnje vreme. Neka vam dan započne fantastično. Povedite je na najbolji doručak u gradu, oraspoložite je i priredite joj dan o kojem će dugo razmišljati. Kao što smo rekli, dan koji dobro počne, još se bolje završava, zbog početnog elana i entuzijazma kojim ulazimo u sam dan. I naravno da ovde ne govorimo samo o prvim dejtovima. Nekada dobar doručak u Beogradu može da popravi i dugogodišnju vezu i probudi neke lepe emocije, koje su se malo zaboravile. Kažemo vam - u doručku je magija. 

Gde na najbolji doručak u Beogradu? 

I naravno, na kraju, želimo da vam otkrijemo gde se to krka i priprema najbolji doručak u Beogradu. Ponuda, koja je zaista posebna i prilagođena svima - mladima, starijima, onima sa modernim ukusom za hranu i onima koji teže tradicionalnijim receptima. Naša preporuka je pivnica i restoran Crni petao. 

Tradicionalna jela 

Krenimo prvo od tradicionalnih jela, koja uvek možete ponuditi vašim poslovnim partnerima strancima, kada dođu u Beograd. Nisu ni prvi ni poslednji koji će se oduševiti našom kuhinjom, a posebno doručkom. Ovde je u ponudi beli kačamak, zatim uštipci, koji su, verujte nam na reč, kao bakini - sočni, spolja hrskavi, a unutra mekani. Ima li išta lepše nego jesti ih uz kajmak i ajvar, a zasladiti uz džem i med? I nezamenjive kraljice doručka - prženice sa različitim dodacima. 

Energetski doručak 

Ako vas zanima doručak koji će vam dati najviše energije, onda savetujemo da to bude na primer proteinski doručak, koji sadrže omlet od belanaca, piletinu, mocarelu i još svašta nešto zdravo. Pored toga, Crni Petao u ponudi ima i različiite ponude za doručak koji uključuju jaja, salatu i sir - što je priznaćete sasvim dovoljno za jedan zdrav i jak doručak, koji vas dugo drži sitima. 

Možda vas zanima i kobasica sa sirom?

Doručak za dvoje 

Kao što smo rekli, Crni Petao je mislio na sve. Osmislili su meni za dvoje, kada je doručak u pitanju. Tako da, ako volite papriku, verujemo da ćete ovde dolaziti svakog jutra. Pohovana paprika punjena sirom, rolovani omlet, kobasice, pomfrit, ajvar, sir i tost hleb. Da, to je sve jedan odličan doručak za dvoje. 

Zdrav doručak 

A kako bez zdravog doručka u Beogradu? Ako u Crnom Petlu niste probali ovsenu kašu, onda ne znate šta znači ukusan, a potpuno zdrav obrok. I hrskavo i slatkasto i prijatno. Ovde ovsene kaše dobijaju sasvim drugačiji smisao i ako ih do sada niste voleli, sada ćete ih zavoleti. 

Kalorični doručak 

A nekada nam je stvarno potreban doručak koji će da nas razbudi. Uglavnom je to onaj doručak posle dobre noći, posle mnogo piva, posle mnogo nespavanja. Znate onaj osećaj kada se ujutru probudite gladni i ne znate šta biste pre? Ako vam se javi takav osećaj, onda pravac pivnica Crni Petao, ali ne po još piva, već po Morning Burger. Idealan za ovakva jutra. Sadržiisto juneće mleveno mesto, slaninu, jaja na oko, saladu, čedar sir, paradajz i pomfrit. Taman kako treba. 

Sada, kada smo vas sproveli kroz meni mesta sa najboljim doručkom u Beogradu, na vama je da promenite navike, jer zarad ovakvog ugođaja vredi ustati ranije i vredi započeti dan na savršen način.