Crni petao

Proslava rođendana u Beogradu - moderan ambijent u Ustaničkoj

Jedan od najčešćih povoda za proslavu i provod svakako je rođendan. Ukoliko planirate da ove godine rođendan proslavite u krugu najbližih, u nekom restoranu uz klopu, piće i svirku, na pravom ste mestu.

Proslava rođendana u Beogradu - moderan ambijent u Ustaničkoj


Rođendan je datum koji svako od nas voli i sa nestrpljenjem očekuje cele godine, a često nam je omiljeni broj baš onaj dan kog smo rođeni, zar ne? U poslednje vreme, od kako nas je pogodila pandemija i nakon svih mera i zatvaranja, shvatili smo koliko nam je važno da budemo okruženi porodicom i prijateljima. Zato treba iskoristiti svaki važan datum, lep trenutak ili uspeh da ih obeležimo proslavom.

Jedan od najčešćih povoda za proslavu i provod svakako je rođendan. Ukoliko planirate da ove godine rođendan proslavite u krugu najbližih, u nekom restoranu uz klopu, piće i svirku, na pravom ste mestu.

GDE PROSLAVITI ROĐENDAN U BEOGRADU?

Svake godine postavljamo sebi ovo pitanje. Beograd je grad poznat po velikom broju kafana, klubova, restorana, pivnica, kafića i zato je teško odlučiti se u kom lokalu proslaviti svoj najdraži dan. Pre nego što odaberete lokal, treba razmisliti šta je to što vi želite. Da li želite ludi provod do kasnih jutarnjih časova, ili pak želite malo mirniju varijantu uz uživo muziku i dobru klopu.

Proslave u restoranima omogućavaju bolju konekciju, više druženja i razgovora. Uz par zalogaja i dobro piće raspoloženje ne može biti loše, naročito kada se okupi poznata ekipa. Potrebno je samo odabrati pravi lokal koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

Šta je ono što svi očekujemo u nekom lokalu kada želimo da proslavimo rođendan? Uglavnom je to lep ambijent sa dobrim rasporedom stolova kako bi svi bili na jednom mestu, dobra ponuda hrane, širok asortiman pića, prijatno i profesionalno osoblje, i naravno samo najbolje svirke da začini veče.

Sve ovo što smo nabrojali nudimo vam u našem lokalu u Ustaničkoj, na vama je samo da nam pružite poverenje, kao što su mnogi pre vas, a mi ćemo se pobrinuti da to veče dugo pamtite.

PROSLAVITE ROĐENDAN U RESTORANU PIVNICI CRNI PETAO

Dovedite društvo u ambijent kao što je Crni Petao, malo drugačiji od klasičnih restorana. Naša pivnica se prostire ne preko 400 kvadratnih metara koji će vam se sigurno svideti već na prvi pogled. Moderno opremljen ambijent će vam omogućiti dobar kadar za fotkanje, a sigurni smo da će se neka dobra fotka naći već te večeri na instagramu.

Stolovi su tako postavljeni da ima prostora za svaki vid okupljanja, bilo da želite da sedite za šankom, u separeu ili za velikim stolom, koji je uglavnom najbolje rešenje za proslave rođendana.

Ono što posebno ističemo to je ponuda specijaliteta iz različitih delova sveta. U ponudi je preko 20 specijalnih jela koji su karakteristični za ovakav tip restorana. Možemo se pohvaliti ponudom koju čine: burgeri, stejkovi, rolovana teletina, juneća rebarca, dimljene butkice, jela sa roštilja i još mnogo toga. Uz dobar ukus tu je uvek i dobar aranžman na tanjiru, a veliki broj slika naših jela na instagramu govori više od hiljadu reči.

Kada je piće u pitanju, u prvi plan ističemo ponudu od preko 60 vrsta domaćih i stranih piva kako točenih tako i flaširanih. Ne smemo zaboraviti ni bogat izbor domaćih i stranih vina, domaće rakije i drugih popularnih pića.

Da sve bude u najboljem redu, pobrinuće se naše osoblje koje će dati svoj maksimum da vam ulepšaju veče, jer znamo koliko vam je bitno da usluga bude dobra i da ne bude problema koji bi vam poremetili raspoloženje. Na vama je samo da uživate, sve ostalo prepustite nama.

A kakava bi to proslava bila bez muzike? Vikendom organizujemo svirke uživo koje dođu kao šlag na tortu posle klope i par čašica pića.

Crni Petao nije samo odgovor na pitanje gde proslaviti rođendan, već i gde za momačko veče. Ovo je idealan ambijent za muško društvo, budući da ovaj restoran važi za jednu od omiljenih pivnica u Beogradu, po kojoj je prvobitno i postao poznat. 

BEZ OBZIRA SLAVITE LI 18. ILI 50. rođendan, Crni petao je tu da vas ugosti

Ako razmišljate gde biste mogli proslaviti svoj rođendan, Crni petao će uslišiti sve vaše želje, bilo da je u pitanju proslava 18. rodjendana, 30-tog ili možda slavlje vašeg deteta. Naša vrata su širom otvorena svima onima koji se žele lepo zabaviti, uživati u prijatnoj muzici, hrani i ugodnom ambijentu. Stoga evo ukratko nekoliko stvari koje smo već gore spomenuli da nas karakterišu, a koje smatramo bitnim pri izboru restorana za proslavu rodjendana:

Prijatna atmosfera

Trudimo se da svim našim gostima pružimo ugodnu i prijatnu atmosferu, tako se da osete kao kod svoje kuće. Gledamo da u Crnom petlu bude lepo zahvaljujući ne samo toplom prostoru koji podržava svečani ton proslave, već i kvalitetnom osoblju i modernoj muzici, zbog čega omladina voli da dođe kod nas i sjajno se provede. Posebno kada ugostimo neke od poznatih ličnosti, kao što je to nedavno bio Dženan Lončarević. Kod nas je proslava 18. rodjendana dobro poznata, ali ne samo 18-tog, već i proslave raznih drugih rođendana. 

Izbor hrane

Raspolažemo širokim spektrom gastronomskih specijaliteta, uključujući neke od najukusnijih jela, koje će zadovoljiti ukuse svih gostiju. Verujemo da će mnogi biti oduševljeni izborom hrane koja će im dati energije da nastave zabavu tokom cele večeri.

Profesionalno osoblje

Naše osoblje će se brinuti o svim potrebama gostiju tokom proslave vašeg rođendana. Svi zaposleni su iskusni u pružanju usluga i brizi o gostima, što znači da će slavlje biti u potpunosti bez problema. Osoblje će biti tu da pomogne u svemu što je potrebno, uključujući pomoć prilikom izbora jela, a sve sa ciljem da rođendan bude što uspešniji.

REZERVIŠITE NA VREME

Kao što smo već naveli, potrudili smo se da ispunimo sve zahteve koji većina nas želi pri organizaciji rođendana u restoranu, i na sve moguće načine želimo da vam to veče bude za pamćenje. Ako već niste slavili u našem restoranu, ostaje da nas posetite, kako biste se uverili da će proslava rođendana u Crnom petlu biti sjajno iskustvo za sve vama drage ljude, a naše goste. Idealna atmosfera, širok izbor hrane i profesionalno osoblje su samo neke od stvari koje će obezbediti nezaboravan događaj. 

U slučaju da imate nekih dodatnih zahteva ili ideja, budite slobodni da nas kontaktirate i predložite, potrudićemo se da izađemo u susret.