Crni petao

Posetite naš restoran na Voždovcu. Dobrodošli ste nam.

Naš restoran na Voždovcu se nalazi na Konjarniku. Ako nas posećujete prvi put, smešteni smo u Ustaničkoj ulici 170V, a tačno smo na polovini između dva Konjarnika. 

Posetite naš restoran na Voždovcu. Dobrodošli ste nam.


Verujemo da ćete nas lako pronaći, jer nam je lokacija pristupačna, a sam logo Crnog petla se vidi iz daljine.

Šta karakteriše naš restoran na Voždovcu?

Ono što ćete primetiti pri samom ulasku u naš restoran jeste prijatan ambijent. Potrudili smo se da Vama, odnosno našim gostima, bude prijatno dok uživate u jelu ili piću. U celom prostoru dominiraju tamniji, braonkasti tonovi, upotpunjeni adekvatnim ambijentalnim osvetljenjem koje generalno prija očima, a istovremeno ulepšava enterijer.

Posetite nas i probajte našu slasnu Terijaki piletinu. Za sve one koji vole slatko-slane ukuse.

Kod nas možete doći na ručak, večeru, popiti neko piće ili čak najbolje pivo u gradu. I ovo nije preuveličavanje. Od ranije smo poznati ne samo kao restoran na Vozdovcu, već i kao pivnica. Potrudili smo se da u našem asortimanu objedinimo brojna poznata svetska piva, te ako ih još niste probali, pozivamo vas da budete naši gosti. 

Budući da su nam vaše potrebe na prvom mestu, naš restoran na Konjarniku nije samo za dnevne posete, već i za noćne. Naime, poznati smo po svirkama u Beogradu. Kod dolaze i nastupaju mnogi poznati pevači i bendovi. Iznad možemo videti sliku sa jedne od žurke na kojoj je pevao Dženan Lončarević. 

Naš restoran je i za proslave

Pored žurki i dnevnih varijanti, mi smo i restoran za Dan zaljubljenih, rođendan, veridbu, rođenje/krštenje deteta, ili možda 30 godina braka, tu smo da ceo ambijent prilagodimo vašim potrebama.

Ukoliko se dvoumite oko jelovnika, možemo vam predložiti šta bi bilo idealno da se nađe na vašem stolu tog dana. U slučaju da ste vegan ili vegetarijanac ili preferirate neku drugu ishranu, naš tim će se potruditi da ispoštuje vaše zahteve što se tiče hrane. 

Ako ste na Konjarniku ili u prolazu, budite gosti našeg restorana

Ukoliko ste u prolazu ili živite na Voždovcu ili Konjarniku naš restoran će vas vrlo rado ugostiti. Raspolažemo jelovnikom koji se dopada i onima koji su probirači. Dakle, imamo za svakog po nešto. 

Na našem meniju su vam dostupna predjela, brojne vrste snekova, ribe, razna jela sa roštilja. Možete probati i specijalitet našeg restorana kog uvek rado preporučujemo - to su ovali koje smo nazvali mali petao i veliki petao. A njihov glavni sastojak jesu kobasice sa sirom.  

Neizostavni deo ponude našeg restorana na Voždovcu jesu i supe, koje odlično zagreju stomak pre predjela. Od laganijih varijanti imamo razne obrok salate. Tu su i hlebovi, među kojima dominiraju brusketi i somun. A kakve su nam tek paprike punjene sirom - mekane, sočne i tope se u ustima.

Ako niste još uvek probali naše burgere, mnogi kažu da imamo najbolje burgere u Beogradu. Tako da vam ne preostaje ništa drugo nego da dođete i uverite se. :)

A za sam kraj možete se zasladiti nekim od naših dezerta. Pravimo bajadere, tri leće, topli kolač od maka, rižu u čokoladi, po tradicionalnim receptima što ih čini znatno ukusnijim.  

Dragi naši, čekamo vas u našem restoranu na Voždovcu. Još jednom, adresa je Ustanička 170V. Dobrodošli ste nam.