Crni petao

Posetite naš RESTORAN za DAN ZALJUBLJENIH. Dobrodošli ste nam.

Dan zaljubljenih je sve bliži, a restoran je odlično mesto gde ovaj divan dan možete provesti sa svojom lepšom ili jačom stranom. A evo i zašto to kažemo. Crni petao vam pruža prijatan ambijent gde će vam biti komforno za priču sa svojim partnerom, dok će pozadinu ispuniti prijatna muzika. 

Posetite naš RESTORAN za DAN ZALJUBLJENIH. Dobrodošli ste nam.


Muzika je ipak bitan element ugodne atmosfere, zar ne? Te ako volite igru, možete i zaplesati na našem podijumu, pa i dobiti aplauz od ostalih gostiju. :) Naš restoran je veoma prostran te vam pruža dovoljno podijuma za igru i pravi ugođaj. 

S druge strane, pošto se ne kaže za džabe da put do srca vodi preko tanjira, hrana tokom ove večeri je veoma bitna, kao i njen izbor. Stoga pogledajte naš jelovnik za ovaj dan.

Možda će vas zanimati i naš recept za Moravsku salatu ili Terijaki piletinu koje se brzo spremaju. Idealne za ovakve prilike, kao što je Dan zaljubljenih, a nemate mnogo vremena za spremanje hrane.

Ukus ljubavi. Otkrijte meni našeg restorana za Dan zaljubljenih

Kada je u pitanju naš restoran za Dan zaljubljenih vam pružamo za svakog ponešto. Ukoliko ste romantičan tip, koji planira obući elegantno odelo za ovu priliku, možete se opredeliti za hranu za koju važi da je luksuznijeg tipa. Imamo T-Bon, ribeye biftek, peper, argentinski, stejk od svinjskog vrata, kao i pileći stejk od salamure.

Ukoliko generalno pazite na zadah kada ste sa svojim partnerom/kom, predlažemo vam izbeći bifteke sa belim lukom, te se stoga možete opredeliti za one, koji nemaju luk i druge sastojke neprijatnog mirisa u sebi. Neki od njih su argentinski biftek, stejk od svinjskog vrata, kao i pileći stejk iz salamure

S druge strane, ako ste opušteniji par koji ovo veče želi provesti kao i svako drugo, naš restoran za Dan zaljubljenih vam predlaže da probate burgere. A ukusne i sočne zalogaje možete zaliti dobrim pivom. Naš restoran je i stara dobra pivnica, te raspolažemo raznim svetskim pivima. Ako ste ljubitelj istog, ne ostaje vam ništa drugo nego da navratite na po jedno, a možda i na po više njih.


Slatkiš za sam kraj večere

Naš restoran za Dan zaljubljenih raspolaže nekoliko vrstama deserta, koje pravimo po tradicionalnoj recepturi. Naime, tu je topli kolač od maka u sosu od bele čokolade, poznate tri leće, bajadera tart sa pireom od pistaća, kao i riža u crnoj i beloj čokoladi prelivena vanil kremom i voćem. 

Pošto je poznato da čokolada deluje kao afrodizijak, za Dan zaljubljenih vam predlažemo da probate našu rižu u čokoladi, koja se preliva dvema vrstama. Sam voćni-vanil preliv će upotpuniti notu ukusa i dati veću sočnost kolaču. A ako ste ljubitelj samo bele čokolade, tu je kolač od maka.
 

Rezervišite sto i posetite naš restoran za Dan zaljubljenih

Ukoliko smo vas bar malo zaintrigirali i voleli biste ovde izvesti svoju lepšu/jaču stranu, predlažemo vam da rezervišete svoje mesto na vreme. Na taj način ćete biti sigurni da ćete imati svoj prostor, bez bojazni da li će biti mesta za dvoje. 

Kada budete probali našu hranu, piće, osetili ambijent restorana, verujemo da ćete ovaj Dan zaljubljenih, kao i vaš partner, pamtiti samo po lepom. Budite gosti našeg restorana na Voždovcu